Close

Zaken

 • Residentiële PV-installatiesIndustriële PV-installatiesGrond-gemonteerde PV-installatiesOpslag elektriciteitscentrales
 • 13KW, North Willoughby, Australië

  Twee MIN 2500-6000TL-X omvormers werden gekozen door een huishouden in North Willoughby voor hun PV-systeem. Growatt MIN 2500-6000TL-X is de meest up-to-date PV-omvormer, ideaal voor residentiële zonnecentrales.
  product link
 • 15KW, Adelaide, Australië

  In Adelaide, Australië, werden 2 eenheden MIN 5000TL-X, de nieuwe generatie omvormers van Growatt, toegevoegd aan een residentiële zonnecentrale op het dak die tien jaar geleden werd geïnstalleerd met Growatt's eerste generatie omvormer 5000MTL.
  product link
 • 30.000+ systemen, 45 + MW, iChoosr en VEH-projecten

  In Nederland zijn Growatt-omvormers geïnstalleerd voor meer dan 30.000 PV-systemen van iChoosr en VEH Projects. De totale geïnstalleerde capaciteit bedraagt meer dan 45 MW.
  product link
 • 100.000+ systemen, 300 + MW, Benelux

  In de Benelux zijn Growatt-omvormers erg populair bij huishoudens en zijn ze geïnstalleerd in meer dan 100.000 residentiële PV-systemen met een totale capaciteit van meer dan 300 MW.
  product link
 • 10KW, Foshan, China

  In China is Growatt het nummer 1 merk voor residentiële omvormers. Hier in de stad Foshan in Zuid-China is een huishouden overgestapt op zonne-energie en heeft het de Growatt-omvormer gekozen voor zijn PV-systeem op het dak.
  product link
 • 1.000+ Solar Homes, Pilot Solar Project in China

  Growatt levert zonne-PV-omvormers voor meer dan 1.000 gezinnen in Zhixi Garden in de buurt van de stad Longyou in Oost-China. Het is een proefproject voor de toepassing van zonne-PV voor huishoudens.
  product link
 • 3.6KW, Medellin, Colombia

  Bovenop dit appartementengebouw in Medellin in Colombia heeft de eigenaar besloten om een 3,6 kW zonne-energiecentrale voor zijn appartement te installeren. Het PV-systeem maakt gebruik van Growatt's nieuwe generatie residentiële omvormer MIN 3600TL-X. In Latijns-Amerika is MIN 2500-6000TL-X een van de meest populaire omvormers die worden gekozen door huishoudens die in zonne-energie investeren.
  product link
 • 3.45KW, Tarquinia, Italië

  Een familie in Italië heeft MIN 3600TL-XE geïnstalleerd voor hun zonnecentrale op het dak. Elektriciteitsrekening verlaagd en CO2-uitstoot verlaagd!
  product link
 • 6.4KW, Gurinhatã, Brazilië

  In Gurinhatã heeft dit huishouden een zonnecentrale op het dak geïnstalleerd met een MIN 5000TL-X-omvormer. Met een compact en strak design past deze nieuwe generatie omvormer perfect in huis!
  product link