Close

Zaken

 • Residentiële PV-installatiesIndustriële PV-installatiesGrond-gemonteerde PV-installatiesOpslag elektriciteitscentrales
 • 2.800 ㎡ Rooftop Solar Plant, Nederland

  In Nederland heeft een boerderijeigenaar geïnvesteerd in een zonnecentrale op het dak met een oppervlakte van 2.800 m². Voor dit prachtige project zijn Growatt MAX 80KTL3 omvormers geselecteerd.
  product link
 • 200KW, Barendrecht, Nederland

  Op het dak van een buitenwinkel in Barendrecht heeft RETURNONENERGY een 200KW fotovoltaïsche zonne-energiecentrale gebouwd om de faciliteit van stroom te voorzien. Voor dit PV-systeem zijn drie Growatt MAX-omvormers ingezet.
  product link
 • 1,5 MW, Liander Parking Lot Solar Plant

  In Doetinchem, Nederland, op de parkeerplaats van het nieuwe hoofdkantoor van Liander, staat deze 1,5 MW zonnecentrale op het dak. Dit project was in 2016 het grootste zonnestelsel voor parkeerplaatsen ooit in Nederland. Growatt werd voor dit project gekozen en leverde 70 Growatt 20kUE omvormers, onze eerste generatie driefasige sterproducten.
  product link
 • 420KW, Veteran Hospital, Kroatië

  Een set Growatt MAX 70KTL3-omvormers werd ingezet in deze prachtige 420 kW zonnecentrale op het dak in een veteranenziekenhuis in Kroatië.
  product link
 • 2 MW, Nhon Trach, Vietnam

  In Nhon Trach heeft een bedrijf deze prachtige 2 MW zonnecentrale op het dak gebouwd bovenop zijn faciliteiten. Er zijn 24 units van Growatt MAX 80KTL3 geïnstalleerd en geconfigureerd voor het systeem.
  product link
 • 300KW, Tulkarm, Palestina

  In Tulkarm op de Westelijke Jordaanoever van Palestina werden Growatt MAX 50KTL3-omvormers gekozen voor een 300 kW zonnecentrale op het dak voor een kinderamusementscentrum. Schone zonne-energie wordt nu gebruikt om de faciliteit van stroom te voorzien en de kinderen geluk en vreugde te brengen.
  product link
 • 80KW, Dragon Palace Temple, India

  In India wordt de Growatt MAX-omvormer gebruikt in deze 80 kW on-grid zonnecentrale op het dak in de Dragon Palace-tempel in Nagpur.
  product link
 • 50KW, Hacienda la Palmera, Colombia

  Schone zonne-energie wordt nu gebruikt om de fabriek in Hacienda la Palmera in Colombia van stroom te voorzien om EMBRUJO CAFE te produceren, een hoogwaardige koffiespecialiteit. In deze zonne-energiecentrale is de Growatt MAC-omvormer ingezet, wat bijdraagt aan een duurzame wereld.
  product link
 • 25KW, Tay Ninh, Vietnam

  De nieuwe generatie omvormer MID 25KTL3-X van Growatt werd geïnstalleerd voor een zonnecentrale op het dak in een kliniek in Tay Ninh. Overtollige elektriciteit wordt verkocht aan EVN Tay Ninh, waardoor het rendement voor de eigenaar toeneemt.
  product link
 • 1 MW, Phatthalung-ziekenhuis, Thailand

  In Thailand is een zonnecentrale van 1 MW op het dak voltooid in het Phatthalung-ziekenhuis. Voor dit project is gekozen voor Growatt MAX omvormers.
  product link