Close
TrainenService systemGarantieQ&A Downloaden

Garantieverlenging

 • Model

 • Datum van productie

 • Garantieperiode

 • Einde garantie

 • Opmerkingen

 • Growatt-producten Service Commitment

  • Servicevoorwaarden
  • GROWATT SERVICE COMMITMENT
  • RESPONSE TIJDVERBINTENIS
  • VRACHTKOSTEN
  • ANDERE BELANGRIJKE MEDEDELING

  Servicevoorwaarden

  (1) Productdekking: inclusief Growatt-omvormer, Growatt-bewakingsapparaat, Growatt-bewakingssoftware.
  (2) Landen- en gewest dekking: alle landen en regio's, inclusief de speciale administratie regio van China Hongkong, speciale bestuursregio Macau, Taiwan, ALLEEN op het vasteland van China.
  (3) Garantieclaim: in het algemeen moet een serienummer (S / N) worden opgegeven om de garantie te claimen. De garantieperiode is 5 jaar vanaf de installatiedatum en niet meer dan 5 en een half jaar vanaf de leveringsdatum van Growatt-fabriek.
  (4)Bewaar de originele aankoopfactuur of -ontvangst zorgvuldig. Klanten moeten het indien nodig voor garantieclaim indienen.
  (5) Garantie verplichtings geldigheid: strikt volgens het formele verkoopcontract dat is ondertekend met Growatt. Als er geen verkoopcontract is ondertekend, zal deze Growatt Product Service Commitment - 2014 in gebruik zijn.

  Growatt-serviceverbintenis

  (1) De servicehotline is +86 75527471942, met algemeen verzoek, technische ondersteuning, enz.
  (2) E-mailadres van service: service@ginverter.com.Klanten kunnen ook direct contact opnemen met Growatt-service vertegenwoordiger.
  (3) Garantietermijn en service modus Wij bieden verschillende serviceoplossingen voor verschillende producten, zie de details in de onderstaande tabel.


  Category

  Description / rating

  Warranty period

  Service Mode

  Remark

  Solar inverter

  ≤20KW

  5 years

  Customer replace, faulty units return to Growatt

  Growatt arrange replacement

  ≥100KW

  5years

  Onsite service

   

  Inverter Accessories

  Bracket, AC waterproof connector, AC connector cover, RS485 connector, cooling fan.

  2 years

  Customer replace the accessories

   

  Anti reverse current equipment

  PRP Box

  2 years

  Customer replace, faulty units return to Growatt

  Growatt arrange replacement

  Monitoring device

  ShineVision&RF Module / Shine Wi-Fi Module

  1 year

  Remote technical support service

  Growatt arrange replacement

  ShinePano / Shine Webbox

  1 year

  Monitoring system

  ShineServer / ShineNet / Shine Station

  2 years

  Remote service

  Only provide service for system purchased  Opmerking: als de garantieperiode was gespecificeerd op de verkooporder, zou de garantieperiode aan de verkooporder voldoen.

  (4) Installatie en inbedrijfstelling: Growatt biedt geen installatieservice, biedt geen on-site fout opsporing service voor bewakingsapparatuur. Growatt kan onsite commissiediensten aanbieden voor grootschalige installaties (invertercapaciteit> 500 kW).

  Reactietijd commitment

  Remote technische ondersteuningsdienst
  (1) Bieden 365 * 7 * 24h remote technische ondersteuning.
  (2) Reactie in een half uur na ontvangst telefonisch onderzoek van de klant. Reactie binnen 1 uur na ontvangst van een aanvraag per e-mail van de klant.

  Reactie velddienst
  Als er in het contract velddienst verplichtingen zijn, reageert Growatt volgens het contract.

  Supplement voor reserveonderdelen
  (1) In overeenstemming met het verkooprecord zorgde Growatt voor een veilige hoeveelheid reserveonderdelen in elk centrum voor reserveonderdelen. Dit hielp ons bij het opbouwen van een snelle reactie op vervanging vereisten.
  (2) Met een vervanging supplement op veiligheidsniveau kan Growatt over het algemeen service-vervanging binnen 2 werkdagen verzenden.
  (3) Zodra de overeengekomen garantieperiode (5 jaar standaard fabrieksgarantie of verlengingsgarantie) is verstreken, kan Growatt nog steeds reserveonderdelen aan de klant aanbieden, met een prijs die niet hoger is dan de vorige orderprijs op het contract. Klanten komen in aanmerking voor een productonderdeel van Growatt. We zouden een reserveonderdeel tegen een redelijke prijs aanbieden om een ​​stabiele prestatie van Growatt-producten te garanderen.
  (4) Als Growatt de productie van een product of accessoire zal staken, zou Growatt de directe koper formeel op de hoogte stellen met een doorlooptijd van minstens 6 maanden.

  Vrachtkosten

  (1) Growatt neemt de vrachtkosten over voor producten die onder de garantie vallen. Klanten nemen de gemaakte inklaringskosten over.
  (2) Klant neemt de vrachtkosten en andere soorten gerelateerde kosten voor producten met garantie verstreken of ongeldig.
  (1) Klanten kunnen contact opnemen met Growatt via telefoon, fax en e-mail. Klanten moeten de volgende informatie verstrekken voor garantieclaims: Productmodel, serienummer.
  1) Productmodel, serienummer.
  2) Details systeemconfiguratie (panelen per string, aantal strings, parallel of in serie schema, grid categorie, grid voltage rating, grid frequent rating).
  3) Foutbeschrijving (Foutbericht of foutcode op het LCD-scherm.) Afbeeldingen of andere foutinformatie)
  Opmerking: Growatt weigert het recht om de garantieclaims te weigeren zonder de nodige informatie.
  In dit geval is de klant verantwoordelijk voor het verlies of voor enig ander gevolg.

  (2) Gratis garantieservice wordt geboden voor producten met een geldige garantie. Het is uitgesloten van garantie zijn schade als gevolg van:
  • Het product afsluiten / de behuizing openen zonder toestemming van Growatt
  • Transportschade
  • Verkeerde installatie of inbedrijfstelling; bijvoorbeeld onjuiste DC- of AC-poolbedrading / aansluiting, losse DC- of AC-poolbedrading / -aansluiting, die tot schade aan de omvormer leiden.
  • Niet- naleving van de gebruikershandleiding, de installatiehandleiding en de onderhoudsvoorschriften
  • Ongeautoriseerde wijzigingen, wijzigingen of pogingen tot reparatie
  • Verkeerd gebruik of onjuiste bediening
  • Onvoldoende ventilatie van het apparaat
  • Niet- naleving van de geldende veiligheidsvoorschriften
  •Force majeure (bijvoorbeeld bliksem, overspanning, storm, vuur)

  Voor producten met een ongeldige garantie zou Growatt servicekosten voor de service in rekening brengen, bijvoorbeeld kosten van reserveonderdelen, arbeidskosten voor producten. Of volgens onderhoudscontract, als er een onderhoudscontract is getekend.

  (3) De bovenstaande bepalingen en voorwaarden (samen met de garantiekaart in de verpakking van het product en de bijgevoegde garantiedocumenten) hadden alle verantwoordelijkheden voor producten die Growatt verkocht beschreven, en verwijdert de andere schijnbare & hint-garantie. Zonder formele bevestiging van het document, zou Growatt niet verantwoordelijk zijn voor enige verantwoordelijkheden buiten deze garantietermijn. Wanneer het product in gebruik is onder de garantie, is de verantwoordelijkheid van Growatt beperkt tot reparatie van onderhoud en reparatie volgens de garantievoorwaarden, geen verdere verzekering, verplichting of verantwoordelijkheid. Indien door de wet gespecificeerd, zou Growatt volgens de wet handelen.

  (4) OEM-producten zijn niet van toepassing met deze garantievoorwaarden. Garantie voor OEM-producten moet in overeenstemming zijn met het contract.

  Let op: Growatt behoudt de ultieme verklaring voor deze serviceverplichting.
  Bijlage
  (1) Voorbeeld van garantie formulier

  Als u meer ondersteuning nodig hebt voor de service na de verkoop, neem dan contact op met service@ginverter.com voor het volledige garantieclaim formulier.

  Opmerking: handtekening of zegelstempel vereist. Druk het af, teken of stempel en e-mail vervolgens naar Growatt.
  Growatt is niet verplicht voor ongeschikte toepassingen, zoals verkeerde informatie of het missen van nood zakelijke informatie.